طرز تهیه سس (دیپ) گواکاموله از آوواکادو
![دیپ (سس) گواکاموله](https://tordilla.ir/wp-content/uploads/24177786_133680007342016_1593746231924883456_n.jpg)
گواکاموله نام یک سس ساخته شده از آوواکادو است. دستوری که برای شما آماده کردهایم، بهترین نسخه از این دیپ کلاسیک مکزیکی است.
مواد لازم برای تهیه سس آووکادو:
- آوواکادو: ۲ عدد
- نمک: نصف قاشق مرباخوری
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز: یک چهارم پیمانه
- پیازچه: یک چهارم پیمانه
- گشنیز: به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- چیپس ترددیلا: ۱ بسته
طرز تهیه دیپ آواکادو:
- برای تهیه این دیپ مکزیکی کافیست آووکادو را از وسط نصف و داخل آن را خالی و با پشت چنگال آنها را له کنید.
- پیاز قرمز و قسمت سبز پیازچه را خوب خُرد کنید و با گشنیز و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه به مخلوط آوواکادو اضافه کنید تا یکدست شود.
- روی کاسه را تا زمانی که میخواهید دیپ را سرو کنید بپوشانید و داخل یخچال بگذارید، چرا که اکسیژن باعث اکسیداسیون می شود که رنگ سبز گواکاموله به قهوه ای تبدیل شود.
- در نهایت قبل از سرو گوجه فرنگی خُرد شده را به موادتان اضافه کنید.
حالا نوبت قسمت هیجان انگیز ماجراست:
ترددیلا ها را در گواکاموله دیپ و نوش جان کنید!
درباره گواکاموله بیشتر بدانیم:
- راه ساده تر برای تهیه گواکاموله این است که فقط آووکادو را خرد و با نمک ترکیب کنید، اجازه ندهید که کمبود مواد غذایی دیگر شما را از ساخت این دیپ خوشمزه منصرف کند.
- میوه آووکادو که ابتدا به نام آگوآکات شناخته میشد، در حدود 500 سال قبل از میلاد در مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی کشت و خورده میشد. همان زمان بود که این سس پا به جهان گذاشت.
- با وجود کالری بالا، گواکاموله به لطف پروتئین و پتاسیم زیاد آن بسیار سالم است.
- بهترین تجربهای که از این سس میتوانید پیدا کنید این است که تازه آن را امتحان کنید.
- فوت کوزهگری در تهیه گواکاموله استفاده از آوواکادویی است که کاملا رسیده باشد!
نظرات