طرز تهیه دیپ مرغ با سس تند و عسل
[aparat id=”zRqvT”]
طرز تهیه دیپ مرغ
این دیپ مرغ گرم مناسب برای مهمانیها و بهترین همراه برای شکموهای تنهاست.
دستور این دیپ مرغ که شامل ترکیبی از مرغ ریش ریش شده، پنیر خامهای، سس تند و کمی عسل طعم شگفت انگیزی را کنار ترددیلا خلق میکند.
مواد لازم برای تهیه دیپ مرغ:
- سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
- آب مرغ: به مقدار کم
- سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
- پنیر چدار رنده شده: ۱۱۵ گرم
طرز تهیه دیپ مرغ:
- درون یک قابلمه مناسب آب مرغ، سس چیلی و عسل را مخلوط کنید و اجازده دهید کاملا باهم ترکیب شوند.
- مرغ های ریش ریش شده را اضافه کنید.
- پنیرخامهای نرم شده و پنیر چدار را به مواد اضافه کنید.
- در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
- مواد را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پنیر چدار رنده شده تزیین نمایید.
- کنار دیپ چیپسهای ترددیلا را بچینید و نوش جان کنید.
خواص گوشت مرغ:
- از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
- خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
- ریسک ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد.
خواص عسل:
- استفاده روزانه از عسل به روند کاهش وزن کمک میکند.
- عسل حاوی ترکیبات ضد سرطانی است.
- عسل قویترین ضدباکتری است.
- عسل به درمان سوختگی کمک میکند.
- عسل ترکیباتی انرژیزا دارد.
- عمکرد حافظه را بهبود میبخشد.
- به شما خوابی آرام هدیه میدهد.
نظرات