طرز تهیه سس سالسا
سس سالسا، رابطه نزدیکی با چیپس ترددیلا دارد و یکی از معروفترین و خوشمزهترین دیپهایی است که در سرتاسر دنیا طرفدار خاص خودش را دارد. سس سالسا به دلیل دارا بودن فلفل طعمی تند دارد و احتیاجی به پختن ندارد، تنها کافیست مواد تشکیل دهنده آن را به وسیله یک غذاساز مخلوط کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا:
- گوجه فرنگی رسیده: ۲ عدد بزرگ
- برگ گشنیز: ۱ چهارم پیمانه
- پیاز بنفش یا سفید خرد شده: ۱ چهارم پیمانه
- فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تند خرد شده: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- زیره: ۱ چهارم قاشق چایخوری
- شکر: به مقدار خیلی خیلی کم (انتخابی)
- نمک: به مقدار دلخواه
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس سالسا:
۱- گوجه ها را نصف کنید. اگر میخواهید سستان غلیظ باشد تخم گوجه ها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید آب آن را بگیرید. سپس تخم و ساقه ففل را نیز جدا کنید و در آخر سیر را خرد کنید.
۲- پیازهای خرد شده و سیر و فلفل را داخل غذاساز بریزید.
۳- گوجه و برگها گشنیز را اضافه کنید.
۴- نمک، شکر، آبلیموی تازه و زیره را اضافه کنید.
۵- غذاساز را روشن کنید و زمانی که فقط تکههای ریز از مواد دیده شدند آن را قطع کنید.
۶- سس سالسا گوجه فرنگی شما آماده است، نوش جان.
انواع سس سالسا:
- سالسای سرخ (روخا)
- سالسا خام (کرودا)
- سالسا سبز (ورده)
- سالسا وحشی
درباره سس سالسا:
- سالسا در زبان لاتین به معمانی سس است و مصرف آن در آمریکای جنوبی بسیار بالا است.
- در کشورهای لاتین معمولا از سالسا به عنوان مزه دهنده غذا استفاده میکنند.
- کالری این سس به دلیل نداشتن چربی بسیار پایین است به همین دلیل جزو سسهای سالم محسوب میشود.
- تاریخچه این سس به زمانهای بسیار دور یعنی تمدن آزتکها میرسد.
- این سس به دلیل وجود گوجه فرنگی و گشنیز منبعی برای تامین ویتامین آ و ث محسوب میشود.
نظرات