طرز تهیه دیپ پسته و پنیر
ترکیب پسته و پنیر چدار میتونه معجزه کنه!
دیپ پسته و پنیر! حتی اسمش هم واسه کسایی که عاشق پسته هستن هیجان انگیزه، فقط کافیه امتحانش کنین تا تبدیل بشه به یکی از دیپهای مورد علاقتون.
مواد لازم برای تهیه دیپ پسته و پنیر چدار:
- پسته: ۱ پیمانه خرد شده
- پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
- پنیر چدار سفید: ۴۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده باشد.)
- سس مایونز: نصف پیمانه
- شیر: نصف پیمانه
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- ریحان: ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
- سرکه: ۱ و نیم قاشق چایخوری
- جعفری خشک: ۱ قاشق چایخوری
- ترددیلا چیپس: ۱ پاکت
طرز تهیهی دیپ پسته و پنیر چدار:
- پستهها را در یک ظف مناسب برای ۳ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا برشته شود.
- سپس برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
- با استفاده از یک گوشتکوب برقی پنیر خامهای، پنیر چدار، سس مایونز و شیر را مخلوط کنید.
- ادویهها و سرکه و ریحان و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید.
- پستهها را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط کنید.
- میتوانید از خلال پسته برای تزیین استفاده کنید.
- حالا این دیپ پنیر و پسته خوشمزه را کنار ترددیلا سرو کنید.
خواص پسته:
- پسته برای قلب مفید است.
- سطح کلسترول خون را تنظیم میکند.
- هر یک عدد پسته به اندازه یک پرتقال دارای پتاسیم است.
- پسته به میزان قابل توجهی آهن در خود دارد.
- پسته برای آرامش اعصاب مفید است.
خواص پنیر چدار:
- هر ۷ گرم پنیر چدار، ۱۴ درصد از ارزش روزانه پروتئین بدن را شامل میشود.
- پنیر چدار تمام اسید آمینه ضروری بدن را تامین می کند.
- مصرف ۳۰ گرم پنير چدار، ۲۰۲ ميليگرم کلسيم، ۱۴۳میلیگرم فسفر، ۰٫۹ میلی گرم روی،در مصرف روزانه و مقادیری از پتاسیم، آهن و منیزیم را تامین می کند.
نظرات