طرز تهیه تاکو مکزیکی (مرحله به مرحله با عکس)
در این پست به شما طرز تهیه تاکو مکزیکی با طعمی فوقالعاده را آموزش میدهیم.
تاکو یک غذای سنتی مکزیکی است که بیشتر از ۵۰۰ سال قدمت دارد. در حال حاضر انواع مختلفی از تاکوها در مکزیک وجود دارد، اما محبوب ترین آنها عبارتند از
- تاکو معمولی که با ذرت نرم و گوشت تهیه میشود.
- تاکو د کاستاو که با نان ذرت بخارپز شده و گوشت و ذرت درست میشود.
- فلاتاس که گوشت در داخل نان ذرت ترد ریخته میشود و روی آن با کاهو پر میشود.
اصول اولیه طرز تهیه تاکو این غذای لذیذ را یاد بگیرید و خانواده و دوستان خود را با طعم عالی آن شگفت زده کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه تاکو مکزیکی اصیل:
- نان ذرت یا ترتیلا
- گوشت (میتوانید از فیله گوشت قرمز یا مرغ گریل شده استفاده کنید)
- کنسرو لوبیا
- مقداری گشنیز
- آووکادو یا شلغم (دلخواه)
- لیمو ترش: ۱ عدد
طرز تهیه تاکو مکزیکی اصیل:
مرحله اول:
نان ترتیلا واقعی استفاده کنید! (این مهمترین مرحله است) میتوانید آن را بخرید و یا خودتان درست کنید. ما دستور پخت آن را در این پست آموزش دادهایم.
شما نیاز به یک نان ذرت نرم دارید.
مرحله دوم:
اگر کنسرو لوبیا نداشتید، خودتان لوبیا را داخل یک قابلمه آبپز کنید.
مرحله سوم:
سبزیجات را بشویید.
مرحله چهارم:
پیاز را خرد کنید.
مرحله پنجم:
گشنیزها را خرد کنید. (تا جای ممکن ریز خرد کنید)
مرحله ششم:
مرغها را مزه دار کرده و گریل کنید.
مرحله هفتم:
وقتی مرغها گریل شد آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
مرحله هشتم:
نان ذرت یا ترتیلا را درون یک ماهتابه کمی گرم کنید.
مرحله نهم:
گوشتها را درون نان ترتیلا بریزید به طوری که بتوانید نصف نان را روی نصفه دیگر آن قرار دهید.
مرحله دهم:
لیمو را نصف کنید و در داخل یک بشقاب قرار دهید.
مرحله یازدهم:
تمام مواد دیگری که آماده کردهاید را به صورت جدا داخل ظرفهای مختلف بریزید و به همراه تاکوهای پر شده با مرغ سر میز ببرید تا هر کس خوراکی مورد علاقهاش را به تاکوی خود اضافه کند.
تاکو شما آماده است.
خیلی خوب بود و عالی