طرز تهیه جامبالایا غذای اسپانیایی
دستور یک غذای اسپانیایی خوش عطر و مزه
جامبالایا یک غذای اسپانیایی راحت و خوشمزه است، یک انتخاب هیجان انگیز برای مهمانیها و یا وقتی دلتان یک غذای جدید میخواهد.
مواد لازم برای تهیه جامبالایا غذای اسپانیایی:
- روغن: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز تند خرد شده: ۱ چهارم قاشق مرباخوری
- سوسیس حلقه شده: ۳۰۰ گرم
- سینه مرغ مکعبی: ۵۰۰ گرم
- کرفس: ۲ عدد خرد شده
- سیر: ۴ حبه خرد شده
- رب گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
- بامیه: ۱پیمانه
- برنج خام: ۲ و نیم پیمانه
- عصاره مرغ: ۱ پیمانه
- میگو پوست گرفته شده: ۵۰۰ گرم
- پیازچه و ریحون: برای تزیین
طرز تهیهی جامبالایا غذای اسپانیایی:
- روی حرارت متوسط با یک قاشق روغن مرغ و سوسیس را سرخ کنید.
- بعد از اینکه رنگ سوسیس قهوهای شد آن را ا ماهیتابه خارج کنید.
- باقی روغن را اضافه کنید و مرغها را با آن بپزید و پس از آن مرغها را از ماهیتابه خارج کنید.
- پیاز و کرفس را درون روغن بریزید و آنها را تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند.
- سیر را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ ثانیه با مواد مخلوط شود، تا زمانی که عطر سیر دربیاید.
- گوجه فرنگیها را به همراه نمک، فلفل پودر فلفل قرمز، سس قرمز تند و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
- بامیهها را به همراه تکههای مرغ و سوسیس به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه باهم بپزند و آب بیاندازند.
- برنج و عصاره مرغ را اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شوند.
- میگو را روی برنجها بریزید، به خوبی هم بزنید و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید خوب بپزد.
- در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را از روی حرارت برداربد.
- در ظرف مناسب ریخته و روی غذا را با ریحان و پیازچه و یا ترددیلا تزیین کنید.
نوش جان!
نظرات