طرز تهیه سس پستو اصیل، کلاسیک و خانگی
ما امروز در وبلاگ ترددیلا ، به شما طریقه درست کردن یک سس پستو فوق العاده ساده و خوش طعم را آموزش میدهیم.
این سس خوشمزه با استفاده از تعداد انگشت شماری از مواد تشکیل دهنده تازه درست میشود.
واژه پستو از فعلی ایتالیایی به نام پستاره به معنی له کردن آمده است چرا که در قدیم مواد این سس داخل یک هاون به جنس مرمر و یک دسته چوبی با هم ترکیب میشدند.
مواد لازم برای تهیه سس پستو:
- برگ ریحان تازه: ۲ پیمانه
- چلغوز: ۱ سوم پیمانه
- پنیر پارمسان: ۱ سوم پیمانه
- سیر: ۳ حبه
- روغن زیتون: ۱ سوم پیمانه
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان کم
طرز تهیه سس پستو:
- ریحان، چلغوز، پنیر پارمسان و سیر را داخل یک غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
- روغن زیتون را به آرامی به مخلوط اضافه کنید.
- آبلیمو، نمک و فلفل را به اضافه کنید و داخل غذاساز مخلوط کنید.
- هم زدن را تا زمانی که تمام مواد به خوبی مخلوط شوند ادامه دهید.
- حالا سس پستو شما آماده است. برای نگهداری آن میتوانید از یک ظرف شیشهای در دار استفاده کنید.
- این سس میتواند داخل یخچال تا ۱ هفته و در فریزر تا ۲ ماه سالم بماند.
فوت کوزه گری برای تهیه سس پستو:
اگر خواستید میتوانید چلغوزها را قبل از مخلوط کردن چند دقیقه تفت بدهید، خیلی کوتاه و با حرارت پایین.
درباره سس پستو:
- پستو معروفترین و محبوبترین سس سبز در دنیا است.
- این سس ساده و اصیل، از منطقه لیگوریا در شمال غربی ایتالیا میآید.
- پستو در رم باستان ریشه دارد، زمانی که اجداد ما برای تهیه خوراکی به نام “موریتوم” از پنیر، آجیل کاج یا چلغوز، روغن، نمک و گیاهان معطر استفاده می کردند.
- در زمانهای دور، سیر یکی از عناصر اصلی غذایی در جنوا و لیگوریا بود به ویژه بین ملوانان که اعتقاد داشتند سیر میتواند در طول دوره طولانی که در کشتی هستند از بروز بیماری جلوگیری کند.
البته خیلی بهتره با غذا ساز انجام ندهید، با هاون دستی و به آرامی خرد کنید، بسیار خوش طعم تر خواهد شد. جزو معدود جاهایی بود که دیدم دستور صحیح (میوه درخت کاج) رو نوشته بودید.
ممنون از توجهتون دوست عزیز، بله حق با شماست. هاون دستی گزینه خیلی بهتری هست.