طرز تهیه سالسا انار و گواکاموله ، یک سس هیجان انگیز
اگر از عاشقان انار هستید حالا میتوانید یک مزه جدید و خوشمزه رو امتحان کنید: سس سالسا انار و گواکاموله !
مواد مورد نیاز برای تهیه سالسا انار و گواکاموله:
- پیاز قرمز نگینی شده: ۱ عدد
- انار دانه شده شده: ۱عدد
- گشنیز: به مقدار دلخواه
- سس گواکاموله: به مقدار دلخواه
طرز تهیه سالسا انار و گواکاموله:
- ابتدا پیاز قرمز نگینی شده را برای ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید تا از تند و تیزیاش کم شود و طعم بهتری پیدا کند.
- انار دانه شده و کمی گشنیز خورد شده رو به همراه پیازها مخلوط کنید و نصف قاشق چای خوری هم نمک اضافه کنید.
- حالا نوبت به گواکاموله میرسه که یک سس خیلی راحت بر پایهی آووکادو هست.
- بعد از درست کردن گواکاموله، ترکیب انار، پیاز و گشنیز رو به اون اضافه کنید و بعد به همراه ترددیلا سرو کنید.
نوش جان!
نظرات