طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس پنیر پارمسان
به دستور پخت یکی از سادهترین وعدههای غذایی روی زمین خوش آمدید پاستا مرغ و قارچ!
پاستا مرغ و قارچ با سس پنیر پارمسان از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی میباشد.
مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و قارچ با پنیر پارمسان:
- پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
- سینه مرغ مکعبی: ۳۵۰ گرم
- کره: ۶ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱۰ حبه له شده
- قارچ خرد شده: ۶ پیمانه
- ریحان: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
- پنیر پارمسان: به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با پنیر پارمسان:
۲ قاشق از کره را داخل یک کاسه ذوب کنید.
سیر را اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن قهوه ای شود.
مرغها را به سیر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شوند.
قارچ، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
اجازه دهید قارچها پخته شوند، دقت کنید قارچها هوز آبدار باشند.
بقیه کره و روغن زیتون و پنیر پارمزان را اضافه کنید، آنها را کمی هم بزنید و سپس مواد سس را از روی حرارت بردارید.
و انتهای خوشمزه داستان:
راجع به پاستا بیشتر بدانیم:
- بهترین پاستا، پاستایی است که از آرد سمولینا گندم دوروم تهیه میشود.
- پاستا به دلیل درست شدن از غلات و وجود پنیر در ترکیباتش هنگام پخت، خواص ضد افسردگی و شادیآور دارد.
- بعضیها معتقد هستند چون پاستا از خانواده نودل است و تودل ابتدا در چین پخته میشده است، ریشه پاستا ایتالیایی نیست.
- حدود ۶۰۰ نوع شکل مختلف از پاستا وجود دارد.
- اولین کارخانه پاستاسازی در ایتالیا و در شهر ونیز تاسیس شد.
- هر ایتالیایی به طور میانگین در سال ۲۳و نیم کیلو پاستا مصرف میکند.
- هرگز از قاشق برای خوردن پاستا استفاده نکنید! مخصوصا در ایتالیا! این کار برای آنها توهین محسوب میشود.
نظرات