طرز تهیه ناچو خوشمزه و آسون
ناچو به سرو شدن ترددیلا به همراه ترکیبات خوشمزه دیگه مثل پنیر، فلفل، لوبیا آبپز، گوشت یا سس سالسا گفته میشه.
شاید براتون جالب باشه به تعداد آدمهای روی زمین روش درست کردن ناچو وجود داره!
ما برای شما یک رسیپی خوشمزه و آسون آماده کردیم که قطعا بعد از یکبار درست کردن طرفدارش خواهید شد:
- اول توی ظرف مورد نظرتون یک لایه ترددیلا بریزید.
- در مرحله بعد روی اون رو با پنیر چدار یا پنیر پیتزا بپوشانید.
- برای لایه بعد که بهش تاپیک میگیم هیچ محدودیتی وجود نداره.
- میتونید از پیاز، فلفل هالوپینو، لوبیا، مرغ یا گوشت کبابی و یا هر چیز خوشمزه دیگهای که دوس دارید استفاده کنید و اونها رو روی پنیرتون بریزید.
- در مرحله بعد دوباره این لایهها رو تکرار کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بزارید تا زمانی که گرم و پنیرتون آب بشه.
- حالا برای سرو کردن میتونین کنار ناچویی که آماده کردین از سس سالسا و یا خامه ترش استفاده کنید.
یک راهنمایی برای تهیه خامه ترش:
همونطور که میدونید خامه ترش به صورت آماده در ایران وجود نداره.
بنابراین میتونید برای تهیه کردن اون در خونه از ترکیب کردن نسبت مساوی از خامه و ماست استفاده کنید.
فوت های کوزه گری درست کردن ناچو:
- قبل از ریختن مواد در ظرف، روی آن را یک فویل بکشید، این کار کمک میکند مواد به ظرفتان نچسبد.
- برای تزیین لایه آخر ناچو میتوانید از گشنیز، گوجه گیلاسی، فلفل و یا هر خوراکی خوشرنگ دیگری استفاده کنید.
- از چیپس نازک برای درست کردن ناچو استفاده نکنید.
- یکی از رمزهای موفقیت در درست کردن ناچو دست و دلباز بودن در مصرف پنیر است.
- سعی کنید در لایه آخر زیاد روی چیپسها را نپوشانید تا تردی خودشان را حفظ کنند.
- هر چقدر از خوراکیهای کم آبتر برای بخش تاپینگ استفاده کنید احتمال اینکه ناچو تردتری داشته باشید بیشتر است.
نظرات