طرز تهیه سس پنیر چدار
سس پنیر چدار بر پایه سس سفید یا همان سس مادر درست میشود.
سس چدار در موارد گوناگونی مصرف میشود، مثلا روی گوشت، سبزیجات، انواع پاستا و یا حتی به عنوان دیپ.
مواد لازم برای تهیه سس پنیر چدار:
- کره: ۱ چهارم پیمانه
- آرد: ۱ چهارم پیمانه
- شیر: ۲ پیمانه
- پنیر چدار: ۲ پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار کم
طرز تهیه سس پنیر چدار:
- کره را در یک قابلمه با حرارت ملایم ذوب کنید.
- آرد را روی آن بریزید، ۱ تا ۲ دقیقه به طور مداوم هم برنید تا زمانی که یک لایه غلیظ ایجاد شود.
- شیر را به آرامی به کره و آرد اضافه کنید و تا زمانی که غلیظ شود مرتب هم بزنید. (حدود ۵ دقیقه)
- پنیر را اضافه کنید تا زمانی که ذوب شده و به خوبی با مواد ترکیب شود.
- سس شما آماده است، میتوانید آن را در کنار ترددیلا نوش جان کنید!
درباره پنیر چدار:
- در روزگاران قدیم انگلستان تنها کشوری بود که پنیر چدار تولید میکرد.
- پنیر چدار از شیر گاو تهیه میشود.
- پنیر چدار رنگهای متفاوتی دارد. طیف رنگی آن بین زرد کمرنگ تا نارنجی پررنگ است.
- پنیر چدار را میتوانید در فریزر نگهداری کنید به شرطی که آن را به قطعات کوچک در حدود ۲۰۰ گرم دربیاورید و به خوبی با استفاده از پلاستیک آن را بپوشانید.
- نام پنیر چدار از روی غارهای مخصوص نگهدار پنیر به نام چد در انگلیس گرفته شده است.
- با توجه به افسانه های محلی، چدار به طور تصادفی، 800 سال پیش کشف شد، زمانی که یک گاودار مقداری شیر را در غارهای Chedd Gorge جا گذاشته بود و بعدها که به غار برگشت دید که شیرها تازه مواد خوشمزه تبدیل شده اند!
- با بررسیای که روی غارهای Chedd Gorge در سامرست، انگلستان انجام گرفت مشخص شد که دمای این غارها ثابت و حدود 7 درجه است که درجه حرارتی مطلوب را برای ایجاد پنیر به ارمغان می آورد.
با سلام ممنونم از دستور پختتون من درست کردم ولی خیلی سفت شد خوشمزه بود ولی خب به روانی مال بازار نشد تقریبا شبیه حلوا شد یه مقدار روان تر طبق دستور هم انجام دادم